Тенденції у розвитку LMS: що варто очікувати в майбутньому

09 Листопада, 2022

Останні роки онлайн навчання стає найпопулярнішим. Такий формат є зручнішим та через це має великий попит. Він дозволяє отримувати нові знання комфортно в будь-який час. Популярність онлайн навчання буде зростати й надалі. За результатами досліджень Global Market Insights до 2028 року ринок онлайн навчання збільшиться в кілька разів. Тому варто не відставати від трендів та впроваджувати нові технології в компаніях. Це дозволить підвищити рівень працівників, не відриваючи їх від роботи. Ми підготували для вас ТОП найкорисніших інструментів в навчанні, без яких буде важко обійтися у 2024 році.

Тренди в e-learning на 2024 рік

Штучний інтелект

При створенні навчального курсу знадобиться чимало текстових та відео матеріалів. Створення контенту вручну може забрати багато часу, який не завжди вільний у керівників бізнесу. Крім того, не всі мають достатньо навичок для розробки якісних матеріалів. Інтегрований в LMS, штучний інтелект позбавить вас клопотів з цього приводу. Потрібно написати перелік правил? Чи надати приклади виконання завдань? Створити інструкції з зображеннями? Немає проблем. За лічені хвилини ШІ зробить те, на що людині знадобиться декілька днів.

Курс на мобільність

Сучасна людина живе в дуже напруженому ритмі. Щодня потрібно знаходити час на виконання справ, засвоєння нової інформації, власні потреби, хобі. Думка про те, що потрібно знайти ще час на навчання, багатьох лякає. І точно не викликає захоплення необхідність сидіти в певному місці, прослуховуючи урок. Тому важливо надати слухачам можливість навчатися в зручний для них час та в будь-якому місці. Мобільний додаток для навчання — це найактуальніша функція сьогодення.

Доповнена та віртуальна реальність зроблять навчання ефективнішим

Віртуальна та альтернативна реальності в останні роки стають дедалі популярними. Це можливість повністю зануритись в процес навчання. Якщо вони втілені в навчальному матеріалі, учні можуть отримати практичні навички без ризиків та надмірних зусиль. Таким чином по закінченні навчання ви отримуєте повністю готових до роботи фахівців. Технологія, хоч і є витратною, але цілком виправдовує вкладені кошти завдяки своєму результату.

Навчати, граючи

Нудні лекції навряд чи когось захоплять. Навіть корисна інформація має подаватися в цікавій формі. Саме тому гейміфікація не втрачає, а навпаки, набуває все більшої популярності в останні роки. І ця тенденція буде зберігатися. Адже отримувати нову корисну інформацію в процесі своєрідної гри набагато цікавіше. Сучасні інструменти Skillzrun дозволяють втілювати ігрові елементи в будь-який курс. Завдяки їм можна створити повноцінну навчальну гру чи втілити окремі елементи. Наприклад, встановити рейтинги, нагороди, бали за вдале проходження модуля тощо. Наразі у LMS Skillzrun окрім всього вище описаного можна також присвоювати нагороди за вдало пройдений урок та сформувати сертифікати, що підтверджують знання матеріалу.

Залишайте заявку на підключення LMS Skillzrun зараз, щоб зробити навчання співробітників цікавим та ефективним.

Навчання без зупинок

Знання постійно треба оновлювати. В останні роки концепція безперервного навчання співробітників набирає все більших обертів. Постійно з’являються нові технології, змінюється актуальність даних. Саме тому більшість успішних компаній підтримують тенденцію безперервного навчання. Це дозволяє постійно підвищувати рівень фахівців та оновлювати наявні навички. Також це дає можливість керівництву швидко перекваліфікувати спеціалістів під нові реалії.

Сценарії та симуляції

На підприємстві можуть виникати різні ситуації. Симуляції, змодельовані за допомогою віртуальної реальності, допомагають відпрацювати необхідні в певних обставинах навички без ризиків. Завдяки такому підходу у працівників покращується критичне мислення та вміння правильно реагувати в нестандартних ситуаціях. Крім того, знижується кількість конфліктних ситуацій під час надзвичайних обставин.

Платформа LMS Skillzrun інтегрована з європейською BranchTrack. Завдяки цьому стало можливим використовувати діалогові тренажери. Такі завдання імітують обставини, що можуть виникнути в ході роботи. Проходячи інтерактивні завдання, робітники відточують необхідні навички до автоматизму.

Захист інформації

Хакерство наразі, як ніколи, має високий рівень. Тому важливо піклуватися про захист особистих даних користувачів. Коди, інформація, що зберігається у навчальній програмі, має бути максимально захищеною. З LMS Skillzrun захист вийшов на новий рівень. З нами ви можете бути впевнені, що жодні дані не потраплять до сторонніх осіб. Завдяки цьому користувачі почуваються більш вільно та захищено.

Тотальна інтеграція

Для створення гарних навчальних матеріалів вкрай важливо мати доступ до багатьох інструментів. Саме тому можливість інтеграції з різними платформами є вкрай важливою. LMS Skillzrun — це та платформа, де можна поєднати все з усім. Вона чудово інтегрована з https://zapier.com/apps. Завдяки цьому стало можливим поєднати усі необхідні функції та інструменти на одному майданчику.

Від того, наскільки відповідально керівництво ставиться до навчання співробітників, напряму залежать успіх та прибутковість компанії. Це ключовий елемент для розвитку будь-якого бізнесу. Щоб створювати якісні та цікаві навчальні курси, потрібно йти в ногу з трендами та опановувати новітні технології. А саме:

  • швидко адаптуватися до змін;
  • втілювати тенденцію безперервного навчання;
  • використовувати додаткову та віртуальну реальності;
  • втілювати у навчання елементи гри;
  • адаптувати навчання під індивідуальні здібності робітників.

Skillzrun — це платформа, що дозволяє використовувати найсучасніші інструменти, створювати цікаві та корисні навчальні курси.

Ми надаємо можливість безоплатного користування Skillzrun до 60 днів. Залишайте заявку, і наші консультанти проведуть для вас повну презентацію можливостей платформи. А також нададуть рекомендації щодо адаптації сервісу безпосередньо під ваш бізнес.

Подивитися приклади втілення навчальних курсів на Skillzrun ви можете за посиланням.

Теги

Інформація

Ми покажемо роботу системи зсередини і відповімо на всі ваші питання.

Спробуйте Skillzrun в дії безкоштовно.

Можливо вас зацікавить

0 Comments

Submit a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зацікавлені у SkillzRun?

Отримайте демонстрацію можливостей системи під ваші навчальні потреби

Заповніть форму, щоб записатися на демо

Залишаючи свої контактні дані, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності