Оцифруйте свій навчальний процес у SkillzRun

29 Квітня, 2021

SkillzRun – гонитва за навичками

У сучасних реаліях, в еру пандемії більша частина шкіл намагається змінити свій формат навчання на цифровий за допомогою різноманітних інструментів.

Одним з таких інструментів є SkillzRun, головною відмінністю від аналогів якого є можливість легко та швидко створити власний мобільний застосунок для навчання онлайн.

Перш ніж перевести свій навчальний процес у цифровий формат, ви маєте ретельно обміркувати структуру свого контенту. Студент здійснює навігацію по ваших уроках у режимі онлайн без супроводу вчителя, а це означає, що для такого підходу контент потрібно адаптувати.

Під час використання мобільного застосунку студенти будуть здійснювати навігацію в рамках архітектури навчального контенту й уроків, серій теоретичних матеріалів, відеозаписів, аудіозаписів, вправ тощо.

Як створити свій онлайн-курс: вибір підходу

Самостійне навчання. Який підхід ви бажаєте обрати для створення своєї педагогічної архітектури: академічний, контекстний або сценарний?

1. Академічний підхід

Цей підхід дуже поширений у Франції через особливості національної системи освіти. З іншого боку, цей режим навігації важко поєднується с цифровими платформами й вимагає активної участі людини, що навчається.

Якщо ви вирішите застосувати цей підхід, то важливо стежити за тривалістю ваших відеозаписів, розміром документів і кількістю вправ.

Потрібно пам’ятати про важливість доповнення кожного нового знання практичною вправою, що забезпечує участь і залучення студента, його активність в процесі навчання.

2. Контекстний підхід

Цей підхід є найбільш класичним з погляду інструментів для вивчення мови в режимі онлайн. Головним завданням таких освітніх модулів, як «У кафе», «У ресторані», «Аеропорт» тощо є переміщення людини у звичайну побутову ситуацію, що допоможе їй вивчити певний запас слів та стандартні вислови.

За наявності переліку слів, що необхідно запам’ятати або повторити, речень, що необхідно перевірити або сформулювати, цифрова навігація та повторення допоможуть вивчити ці елементи напам’ять.

Усупереч тому, що цей підхід може виконувати тільки функцію перехідного етапу і не дає змоги «відчути» мову або вивчити повністю її механізми, він досить ефективно працює для послідовних та мотивованих студентів.

3. Освітня пригода

До цього сміливого методу потрібно написати сценарій для курсу, що передбачає індивідуальний спосіб взаємодії зі студентом. Комбінація контекстного та полегшеного шкільного підходу дає змогу розповісти історію та створити освітню інтригу / гру.

Цей підхід нерідко виявляється найскладнішим порівняно з іншими й вимагає залучення спеціалістів зі створення контенту, що беруть активну участь у створенні «подорожі» для студентів у форматі гри.

Навігація, структура, ергономіка…

Треба мати на увазі, що незалежно від того, який педагогічний підхід ви обираєте, ви повинні моделювати кроки, щоб структурувати прогрес вашого студента. Модель «урок 1, крок 1-a, крок 1-b, крок 2-a, крок 2-b тощо» ідеально поєднується з digital-підходом. Окрім цього, ваші кроки з обробки інформації мають містити кілька важливих аспектів.

Маленькі кроки

Це є фундаментальним правилом будь-якого навчального підходу у цифровому форматі. Численні дослідження властивостей мозку людини вказують на переважну ефективність кількох коротких сеансів (повторення або виконання вправ).

Винагороди

Цей аспект навіть не треба пояснювати. Користувач, що відкриває новий рівень, займає перше місце та отримує за це приз або бейдж і ймовірніше залишиться. На сьогодні правильно організована модель цифрового або змішаного навчання має містити аспекти гейміфікації.

Зміни

Однією з переваг оцифровки навчального процесу є те, що адміністратори можуть змінити що завгодно та коли завгодно. Тому спочатку бажано впевнитися, що ваша модель створення контенту дозволяє найпростіший шлях інтегрування, заміни або зміни будь-якого з елементів у майбутньому.

Структуру навігації розроблено таким чином, щоб ви мали змогу комбінувати усі три підходи для створення контенту. Ви маєте можливість обрати свою архітектуру, а отже – ідеальну навігацію для ваших студентів.

Рівні – теми – уроки з боку користувача:


Керування контентом: просте, гнучке адміністрування

Яким би не був ваш підхід до навчання, дуже важливо, щоб ви, людина, що не є IT-спеціалістом, могли з легкістю керувати, організовувати й регулярно змінювати свій контент. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс адміністрування та використання SkillzRun – це те, що ми закладали в основу цієї платформи.

 

Не відкладайте тестування! Створіть свій застосунок для навчання за 10 хвилин.
Оцифруйте навчальний процес та запросіть студентів до свого застосунку.
Безкоштовна версія (до 3 учнів).

Онбординг в корпоративному університеті – це фундаментальний процес, який забезпечує ефективну інтеграцію нових співробітників у корпоративну культуру та бізнес-процеси компанії. Цей процес включає в себе не тільки знайомство з робочим місцем та колегами, а й доступ до спеціалізованих навчальних модулів, розроблених для підвищення компетенцій та навичок персоналу. Ключовою складовою онбордингу є використання розгалуженої бази знань, яка містить усю необхідну інформацію про продукти, послуги та корпоративні стандарти, дозволяючи новачкам швидко адаптуватися та стати повноцінними членами команди.

Теги

Інформація

Ми покажемо роботу системи зсередини і відповімо на всі ваші питання.

Спробуйте Skillzrun в дії безкоштовно.

Можливо вас зацікавить

0 Comments

Submit a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зацікавлені у SkillzRun?

Отримайте демонстрацію можливостей системи під ваші навчальні потреби

Заповніть форму, щоб записатися на демонстрацію

Залишаючи свої контактні дані, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності