Дайджест: головні новини SkillzRun за травень

30 Травня, 2024

Час підбити підсумки травня у нашому традиційному щомісячному дайджесті. Місяць видався продуктивним, але всі головні новини та оновлення ще попереду, тож не пропустіть. 

Сьогодні у нашій добірці ми поділимось новими важливими кейсами та, звичайно, оновленнями платформи. Все найцікавіше — читайте в новинах нижче. 

 

Останні апдейти та новини на платформі SkillzRun:

  • Хочемо розпочати з важливих новин! Нещодавно ми анонсували кейс, який був реалізований для Дія.Бізнес. Ми створили кастомний мобільний застосунок для освітньо-грантової програми “Початок”, який був створений для жінок-підприємниць та схвалений ООН. Цього місяця ми провели інтерв’ю з керівницею партнерств Дія.Бізнес Анастасією Кучерявою, де вона поділилась своїми враженнями від співпраці, застосунку, а також розповіла, що їй найбільше подобається у SkillzRun.

 

 

  • Також ми провели ще одне цікаве інтерв’ю з авторкою курсу “Магія голосу” Аліною Світличною. Її курс допомагає вчитися красиво говорити, працювати над дикцією, голосом та впевненістю в собі. Аліна поділилась з нами, чому обрала саме нашу платформу для організації навчання, в чому головні переваги нашої LMS та який функціонал вона використовує для того, щоб отримувати тільки позитивні відгуки від студентів.

 

 

  • Ще одна важлива новина — тепер користувачі нашої платформи можуть надсилати листи з власних email-адрес. Наразі це оновлення доступно для користувачів з тарифом Personal. Кілька переваг оновлення:
  1. Тепер листи доставляються від імені компанії та не потрапляють в спам.
  2. В адресі відправника тепер будуть ваші дані. 
  3. Відповіді на листи приходять персонально вам, тож це покращує комунікацію та економить ваш час. 

 

 

  • Звичайно, це далеко не всі оновлення! Також з’явилося форматування тексту вправ, перегляд вертикальних відео в Android-застосунку, можливість створювати теги для групи — і це тільки маленька частина! Безліч інших оновлень ви можете переглянути в Canny, а найголовніші в процесі реалізації.

 

 

Наступного місяця ми обов’язково знову розкажемо вам про інші оновлення, залишаймося на зв’язку!  Якщо вам необхідно провести повторне демо або зробити безкоштовний прототип — звертайтесь до наших менеджерів: https://admin.skillzrun.com/#/registration

Теги

Інформація

Ми покажемо роботу системи зсередини і відповімо на всі ваші питання.

Спробуйте Skillzrun в дії безкоштовно.

Можливо вас зацікавить

0 Comments

Submit a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зацікавлені у SkillzRun?

Отримайте демонстрацію можливостей системи під ваші навчальні потреби

Заповніть форму, щоб записатися на демо

Залишаючи свої контактні дані, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності