Дайджест: головні новини SkillzRun за квітень

01 Травня, 2024

Привіт, вас вітає команда LMS SkillzRun! Позаду продуктивний квітень і у нас є кілька важливих новин, якими ми хочемо з вами поділитися. Реалізація мобільного застосунку для соціального проєкту “Початок” для  Дія.Бізнес, новий кейс з нейропедагогіки, участь у благодійній ініціативі, стаття з перевагами використання LMS для IT-шкіл та, звичайно, оновлення платформи — про все це читайте в нашій добірці нижче. 

 

Останні апдейти та новини на платформі SkillzRun:

 

  • Як і обіцяли в минулому дайджесті, хочемо показати вам важливий кейс, який ми реалізували для Дія.Бізнес. Наша команда розробила кастомний мобільний застосунок для освітньо-грантової програми “Початок”, який був створений для жінок-підприємниць та схвалений ООН. Головна ціль, яка стояла перед командою SkillzRun перед реалізацією проєкту “Початок”, — створити застосунок для зручного засвоєння нової інформації з усіма навчальними матеріалами, а також організувати взаємодію між користувачами за межами платформи. 

  • Також ми провели інтерв’ю з CEO тренінгового центру Neuro box Світланою Філіпповою. Тренінговий центр проводить підвищення кваліфікації педагогічних працівників та активно впроваджує нейропідхід в освітньому процесі. У матеріалі Світлана поділилась складнощами організації онлайн-навчання та як SkillzRun допоміг їх розв’язати. 

  • Звичайно, є й технічні оновлення на платформі. Масова видача доступів учням, зміна прев’ю картинки відео, видача вчителем сертифікатів та багато інших оновлень ви можете переглянути в Canny

  • І наостанок хороші новини — ми долучились до благодійної ініціативи “Курс за донат”, яку організувала школа англійської мови StudyLess. Наша команда зробила знижку на використання платформи для всіх, хто зробив донат. У результаті 1200 людей отримали доступ до курсу на платформі SkillzRun.

Наступного місяця ми обов’язково знову розкажемо вам про інші оновлення, залишаймося на зв’язку!  Якщо вам необхідно провести повторне демо або зробити безкоштовний прототип — звертайтесь до наших менеджерів: https://admin.skillzrun.com/#/registration 

Теги

Інформація

Ми покажемо роботу системи зсередини і відповімо на всі ваші питання.

Спробуйте Skillzrun в дії безкоштовно.

Можливо вас зацікавить

0 Comments

Submit a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зацікавлені у SkillzRun?

Отримайте демонстрацію можливостей системи під ваші навчальні потреби

Заповніть форму, щоб записатися на демо

Залишаючи свої контактні дані, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності