Перші кроки SkillzRun на міжнародній арені: Viva Technology 2023

13 Липня, 2023
Viva cover

З 14 по 17 червня, наш CEO Андрій Самойленко та CMO Дарина Вєтрова представляли разом з учасниками 11 інших стартапів в Україні – українську технологічну екосистему на найбільшій технологічній виставці Європи Vivatech 2023.

Захід проходив в Парижі та зібрав понад 150 000 відвідувачів, 2400 стартапів та близько 2800 експонентів.

viva1

Хочемо поділитися деякими з наших досягнень після Viva Technology 2023:

  • Презентували український стартап SkillzRun президенту Франції Емманюелю Макрону, Повноважному Послу України у Франції Вадиму Омельченко, керівнику місії з відбудови України в Бізнес Франс Дестйо Ромену, Dominique Piotet.
  • Пропітчили представникам LVMH в межах відбору до акселераційної програми з рішенням гейміфікованого мобільного застосунку для навчання співробітників.
  • Взяли участь у заході ‘Startup Bridge: East meets West’, EU4Digital and Expertise France Networking Event та Ukrainian Tech Night.
  • Познайомилися з іншими успішними українськими стартапами та з деякими Revisior, Orderry, FlightMind.AI навіть обговорили  можливості щодо співпраці!
  • Та отримали десятки нових знайомств під час виставки з потенційними клієнтами, партнерами, інвесторами.

Ми здобули незабутній досвід, зробили висновки, продовжуємо далі розвивати технологічне мобільне онлайн-навчання та комунікувати з нии успішними стартапами України!

Viva cover

Дякуємо організаторам делегації: Міністерство цифрової трансформації України разом з Міністерством закордонних справ України, Посольством України у Французькій республіці, Українським фондом стартапів, La French Tech, Французько-українською торговою Палатою (CCI France Ukraine), TechUkraine, платформою «Назовні» та SET University.

viva3

Теги

Інформація

Ми покажемо роботу системи зсередини і відповімо на всі ваші питання.

Спробуйте Skillzrun в дії безкоштовно.

Можливо вас зацікавить

0 Comments

Зацікавлені у SkillzRun?

Отримайте демонстрацію можливостей системи під ваші навчальні потреби

Заповніть форму, щоб записатися на демо

Залишаючи свої контактні дані, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності