Партнерство Сі ю school + SkillzRun: готовий курс для викладання англійської у мобільному застосунку

14 Серпня, 2023

Найпоширеніший бар’єр у впровадженні онлайн-платформ для мовної школи або викладача – це її наповнення матеріалами. Не всі можуть виділити час та ресурси, щоб налагодити повноцінне викладання англійської в LMS, в якій буде і навчальний контент, і якісний дизайн, і озвучка слів, і різноманітні вправи і т.д.

Історія нашої співпраці з сі ю school почалася ще на етапі створення продукту SkillzRun та коли онлайн-школа «Сі ю» ще була офлайн-школою Space Deer. Вісім років їхня команда працювала над своєю методикою навчання, а останній час активно використовує власний мобільний застосунок від SkillzRun.

Зараз ми тестуємо нову модель взаємодії, коли ви можете користуватися нашою платформою з відразу інтегрованим навчальним контентом, а також додатково придбати плани для онлайн-занять від сі ю. Матеріали будь-якого курсу можна легко скопіювати та використовувати як у застосунку SkillzRun, так і вашому власному White Label.

Сподіваємося, що ця співпраця зможе полегшити життя та дасть змогу якісно викладати англійську онлайн у цей складний час.

Підсумуємо, що ви можете отримати від «Сі ю» та SkillzRun:

  1. Похвилинні плани кожного онлайн-заняття для рівнів А1-С1 з готовими презентаціями, відео та інтерактивними вправами.
  2. Власний акаунт на онлайн-платформі з готовими домашніми завданнями від «Сі ю», але з повним функціоналом SkillzRun, щоб щось підкорегувати або додати.

Більше інформації тут:

Теги

Інформація

Ми покажемо роботу системи зсередини і відповімо на всі ваші питання.

Спробуйте Skillzrun в дії безкоштовно.

0 Comments

Зацікавлені у SkillzRun?

Отримайте демонстрацію можливостей системи під ваші навчальні потреби

Заповніть форму, щоб записатися на демо

Залишаючи свої контактні дані, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності