Переваги використання LMS для репетиторів

29 Січня, 2024

“Як репетитору масштабуватися та збільшити свій дохід?”, — це одне з найпопулярніших питань викладачів, які вже мають достатню базу учнів, але не мають ресурсів для автоматизації. Наприклад, в регіональних школах використовують традиційний метод навчання у звичному офлайн-форматі, таким чином репетитор може навчати офлайн стандартну кількість учнів і бути обмеженим певним заробітком, тоді як впровадження в навчальний процес LMS допомагає розширити викладацькі можливості, автоматизувати адміністративні процеси, збільшити дохід та зробити навчання набагато ефективнішим. LMS чудовий інструмент не тільки під час традиційного навчання, але й при підготовці до олімпіад та ЗНО\НМТ. 

З LMS репетитору більше не потрібно безліч месенджерів для комунікації та постійно перейматися, чи надіслав він необхідні матеріали кожному студенту, адже LMS закриває всі ці потреби. Однією з головних переваг такої платформи є те, що вона надає доступ до навчального контенту зі смартфона в будь-який момент та будь-якому місці. 

Більше про переваги використання LMS для репетиторів та приклад реального кейсу — читайте нижче. 

 

Що таке LMS?

LMS представляє собою платформу, де можна розміщувати різноманітний навчальний контент, тести, особисті кабінети викладачів та студентів, а також проводити відеозаняття. Можна вважати, що це інтернет-асистент для репетитора, який сприяє максимальній спрощеності та автоматизації роботи, щоб викладач міг ефективно використовуючи свій час та збільшити кількість учнів, водночас не втрачаючи якості навчання

 

Переваги LMS для репетиторів

Автоматизація процесів

Найбільш цінний ресурс — час. І автоматизація завдяки LMS дозволяє значно його заощадити та оптимізувати. Репетитор може автоматизувати такі моменти в навчанні як проведення тестів та оцінювання, нагадування про уроки, аналіз успішності. Це допомагає звільнити час для більш ефективної роботи.

 

Єдина база для навчальних матеріалів

З LMS репетитору більше не потрібно постійно надсилати окремо кожному студенту навчальні матеріали. Платформа дозволяє зручно завантажувати, організовувати та зберігати весь необхідний контент для уроків (презентації, завдання, тести) в одній системі. Це спрощує доступ до ресурсів та полегшує їх подальше використання.

 

Ефективна комунікація

Зазвичай репетитор веде комунікацію з учнями в усіх можливих месенджерах, що не завжди є зручним рішенням. LMS робить цей процес комфортнішим, надаючи інструменти для ефективного спілкування. На платформі можна обговорювати різноманітні задачі, давати розгорнутий фідбек щодо домашніх завдань, відповідати на питання, надсилати запрошення на уроки, вказавши дату та час. Комунікація через платформу LMS може бути особистою та безпечною.

 

Аналіз успішності

Завдяки детальній статистиці репетитори можуть стежити за прогресом учнів та звітувати про результати навчання батькам. Статистика може включати відсоток пройденого матеріалу, рівень виконання завдань, перегляд відео, відстеження успішності та виявлення тем, де студентам може бути потрібна додаткова допомога.

 

Гнучкість в навчанні

Завдяки можливостям віддаленого навчання, репетитори можуть працювати з учнями, які знаходяться в різних містах та країнах. LMS створює можливості для гнучкості в навчанні та дозволяє вести уроки у зручний час як для учня, так і для викладача. Все, що потрібно для навчання — доступ до смартфона та стабільне підключення до мережі інтернет. 

 

Кейс “Road to the Doctor”

Існує міф, що LMS підходить тільки для мовного навчання. Ми можемо його легко спростувати, чудовим прикладом є кейс SkillzRun “Road to the Doctor”. Це проєкт, який допомагає студентам першого курсу медичного університету опанувати предмет “Анатомія”. Road to the Doctor доводить, що за допомогою SkillzRun можливо організувати навчання для будь-якої сфери: від англійської мови до медицини. 

Завдяки системі навчання в мобільному LMS SkillzRun, користувачі мають можливість вивчати анатомію, освоювати латину та проходити тести в зручний для них час, переглядаючи відповідні відеоматеріали. Ось що говорить про застосунок SkillzRun Юрій Сірко — засновник курсу та репетитор:

“Спочатку я мріяв про розробку власного застосунку, бо це про імідж та широкий функціонал, але зрозумів, що для реалізації необхідно тисячі доларів, яких наразі не маю. Потім натрапив на SkillzRun — це для мене було дивом і справжнім відкриттям. Інші варіанти я навіть не розглядав, бо він закрив усі необхідні задачі.

SkillzRun — про доступну ціну та круті можливості для організації навчання в мобільному застосунку. Особисто мені SkillzRun допоміг розпочати власний навчальний курс одразу з якісного застосунку, що викликає довіру у студентів. Я б однозначно порекомендував колегам SkillzRun, якби вони хотіли створити власний навчальний продукт”. 

Загалом, використання LMS може полегшити та оптимізувати вашу роботу, забезпечуючи зручний та ефективний процес навчання для учнів.

Бажаєте протестувати роботу LMS? Створіть власний проєкт за лічені хвилини та протестуйте можливості SkillzRun безкоштовно 60 днів! З’явилися запитання? Забронюйте безкоштовну демонстрацію.

Теги

Інформація

Ми покажемо роботу системи зсередини і відповімо на всі ваші питання.

Спробуйте Skillzrun в дії безкоштовно.

Можливо вас зацікавить

0 Comments

Submit a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зацікавлені у SkillzRun?

Отримайте демонстрацію можливостей системи під ваші навчальні потреби

Заповніть форму, щоб записатися на демо

Залишаючи свої контактні дані, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності