Дайджест: головні новини SkillzRun за червень

01 Липня, 2024

Перший місяць літа позаду і час розповісти вам, що нового та цікавого відбулось на платформі у нашому традиційному щомісячному дайджесті. На вас чекає новий кейс, цікава стаття на актуальну тему та, звичайно, останні оновлення платформи SkillzRun. 

Все найцікавіше — читайте в новинах нижче. 

 

Останні апдейти та новини на платформі SkillzRun:

  • Розпочнемо з важливого анонсу! Ми готуємо для вас дуже цікаву статтю на актуальну тему “EdTech та штучний інтелект — переваги, успішні кейси та досвід LMS SkillzRun”. Тож якщо хочете дізнатися про наш досвід впровадження ШІ, не пропустіть матеріал на нашому сайті, який вийде зовсім скоро. 

 

  • Також ми провели цікаве інтерв’ю з засновником туристичної агенції Yantours — Яном Негелею. Ян почав співпрацювати з нашою платформою з метою організації корпоративного навчання. В інтерв’ю він розповів про причини пошуку спеціальної платформи, про зміни кількісних показників корпоративного навчання завдяки SkillzRun, а також про переваги платформи. 

 

  • Звичайно, за цей місяць відбулось чимало оновлень на нашій платформі. Наприклад, сповіщення про виконане домашнє завдання, виставлення статусів подій, календарне відображення подій, клонування подій, статуси відвідування подій учнями, функціонал оплат вчителям за проведені події/заняття. І це далеко не все! Переглянути більше ви можете в Canny

 

  • Також ми активно працюємо над візуальним оновленням нашого застосунку і нам вже дуже не терпиться показати результати. Сподіваємось, вже скоро ми зможемо вас потішити крутим дизайном!

 


Наступного місяця ми обов’язково знову розкажемо вам про інші оновлення, залишаймося на зв’язку!  Якщо вам необхідно провести повторне демо або зробити безкоштовний прототип — звертайтесь до наших менеджерів: https://admin.skillzrun.com/#/registration

Теги

Інформація

Ми покажемо роботу системи зсередини і відповімо на всі ваші питання.

Спробуйте Skillzrun в дії безкоштовно.

0 Comments

Submit a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зацікавлені у SkillzRun?

Отримайте демонстрацію можливостей системи під ваші навчальні потреби

Заповніть форму, щоб записатися на демо

Залишаючи свої контактні дані, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності