Власний відеохостинг: ще більше можливостей з новою функцією LMS SkillzRun

12 Вересня, 2023

96% — за статистикою Wyzowl саме стільки учнів надають перевагу поясненню матеріалу у відеоформаті, а результати опитування від HubSpot демонструють, що 62% споживачів найкраще зосереджують увагу на відео. Такі високі показники лише підтверджують результати дослідження, за яким 80-85% людей на планеті — візуали. Люди з цим типом найефективніше сприймають інформацію за допомогою зору, тож обираючи для навчання відеоформат, ви автоматично можете отримати більше мотивованих учнів під час навчання співробітників й не тільки.

Команда SkillzRun завжди тримає руку на пульсі щодо трендів у навчанні, тому можливість створення навчальних відео — невіддільна частина функціонала LMS.

Раніше користувачі платформи мали два варіанти завантаження відеоматеріалів: завдяки YouTube або Vimeo, але оскільки наша команда піклується про користувачів та завжди намагається покращити функціонал й розширити можливості LMS — ми створили власний відеохостинг, завдяки якому організувати створення навчального відео на платформі SkillzRun стало ще простіше.

Переваги відеохостингу від SkillzRun:

1. Гарантія конфіденційності навчальних матеріалів

На YouTube неможливо зробити відео абсолютно конфіденційним, адже у користувачів залишається можливість поділитися посиланням будь з ким, тому матеріал втрачає свою цінність й унікальність. З відеохостингом від SkillzRun відеоматеріал зберігатиметься виключно на платформі й користувачі не матимуть змоги ним поділитися.

2. Швидке розв’язання технічних недосконалостей

SkillzRun може забезпечити якість свого продукту та швидко розв’язати технічні питання, які виникають на нашій платформі, але ми не можемо впливати на покращення функціонала інших відеохостингів. Саме тому, щоб гарантувати ще кращу якість та більш ефективну роботу користувачам LMS, ми створили відеохостинг від SkillzRun. Наша команда завжди оперативно розв’язує будь-які технічні проблеми наших клієнтів, тому в разі виникнення питань щодо роботи відеохостингу, технічний спеціаліст знайде ефективне рішення найближчим часом.

3. Зберігання матеріалів на одній платформі

З власним відеохостингом від SkillzRun ви також збережете
час, адже більше у вас не буде необхідності витрачати додатковий ресурс на відвідування та заповнення стороннього відеохостингу. Ви зможете зосередити весь навчальний процес в одній системі.

Тарифи відеохостингу залежатимуть від обраного розміру:

  • 100 GB — 10$ на місяць
  • 200 GB — 15$ на місяць
  • 500 GB — 30$ на місяць
  • 1 TB — 50$ на місяць
  • 2 ТВ — 80$ на місяць

Наразі ви вже можете протестувати нову функцію від SkillzRun, відеохостинг доступний як для веб-, так і для мобільного формату.

Створіть власний проєкт за лічені хвилини та протестуйте можливості SkillzRun безкоштовно 60 днів! З’явилися запитання? Забронюйте безкоштовну демонстрацію.

Теги

Інформація

Ми покажемо роботу системи зсередини і відповімо на всі ваші питання.

Спробуйте Skillzrun в дії безкоштовно.

Можливо вас зацікавить

0 Comments

Зацікавлені у SkillzRun?

Отримайте демонстрацію можливостей системи під ваші навчальні потреби

Заповніть форму, щоб записатися на демо

Залишаючи свої контактні дані, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності