Як ми провели літо 2021?

30 Вересня, 2021
cover image

Передусім хочемо всіх привітати з початком навчального року. Сподіваємося, що він буде легшим і ефективнішим, ніж попередній –  2020.

Ми продовжуємо розвивати нашу платформу SkillzRun і хочемо з вами поділитися останніми новинами та інноваціями, які вдалося впровадити за ці літні місяці. Для багатьох наших клієнтів вони стали вирішальними для ухвалення рішення про початок співпраці.


Першим великим нововведенням був реліз web lms

webversion

Ми нарешті закінчили розробку LMS web застосунку для студентів. Доступна вона ось тутhttps://web.skillzrun.com/

Створюючи кампанію, автоматично створюється адреса для доступу у вебверсію, наприклад https://web.skillzrun.com/company_name, на якій студент може вибрати доступний йому предмет (або купити його) і вивчати його.

Дизайн вебверсії дуже схожий на мобільний застосунок, щоб студентові було все інтуїтивно зрозуміло, перемикаючись з одного формату на інший. Також вебверсія дозволяє викладачеві працювати одночасно зі студентом.

webversion-2

Нагадаємо, що спочатку ми не взяли це до уваги, але почавши просувати проєкт на ринку, стало ясно, що без вебверсії продукт не можуть використовувати люди, що не користуються смартфонами, наприклад діти. А для деяких клієнтів частка таких студентів переважає.

Зрештою ми реалізували практично всі функції мобільного застосунку у веб LMS. Також вебверсія дуже зручна для монетизації, але про це далі.


 

Екзаменаційний урок

За запитами наших клієнтів, крім класичного типу уроку, ми додали новий тип уроку – «Іспит».

Як і на справжньому іспиті, у цьому типі уроку студент має тільки одну спробу дати відповідь на завдання. Але програма одразу не показує результати відповіді (тільки в кінці іспиту). Також є таймер, можливість дати розгорнуту відповідь, яку перевіряє викладач тощо.

Це має ось такий вигляд:

exam from app

Цей тип уроку  необхідний компаніям для організації перевірок знань своїх учнів. Статистика з результатами іспитів збирається в бек-офісі щодо кожного студента й групи. Наступним же етапом ми плануємо в бек-офісі створити можливість завантажувати документ зі звітністю щодо успішності кожного студента, адже це  є однією з основних умов проходження сертифікації для освітніх установ у Європі з 2022 року (наприклад Qualiopi).

exam-back-office


 

Додали можливості монетизації навчання

Цього літа ми проводили опитування серед клієнтів стосовно варіантів монетизації, якими вони користуються зараз або хотіли б.

За підсумками дійшли висновку, що можливість монетизації необхідна й у застосунку, і у вебверсії. Багато клієнтів використовують Skillzrun не тільки як допоміжну онлайн-платформу до свого офлайн-навчання, а і як окремий інструмент з продажу онлайн-курсів, не прив’язуючись до офлайну. Для них можливість продажу прямо з програми дуже важлива, хоч комісія Apple і Google велика.

Зараз ми реалізували можливість продажу продукту у вебверсії через платіжні системи (на кшталт stripe, liqpay), на яких комісія становить близько 3-4%.

У мобільному ж застосунку оплата відбувається через нативні системи оплати Apple і Google. Комісія в такому разі становить 15%. Нагадаємо, що ця схема монетизації можлива тільки для версії White label, коли ми робимо персональні застосунки для вас, і ви безпосередньо отримуєте гроші на свій рахунок.

Ось кілька скриншотів, який вигляд це має в застосунку:

 

і у вебверсії Skillzrun:

paymeyns-web


 

Поліпшили дизайн і ергономіку бек-офісу

З самого початку розробки платформи ми досить уважно ставимося до того, яким повинен бути дизайн та ергономіка бек-офісу, постійно намагаємося поліпшити UI / UX особистого кабінету й усього функціоналу, адже не тільки студентові потрібен гарний і ергономічний дизайн для роботи. Цього разу ми зробили зрозумілішим керування рівнями й групами користувачів.

Тепер створювати й наповнювати рівні можна на тій же вкладці, що й теми з уроками. Це робить створення контенту й керування ним, а також його прив’язування до уроків і груп зрозумілішими.

structure

Групи користувачів тепер можна створювати окремо всередині кожного предмета й туди можна безпосередньо додавати користувачів. Раніше ними керували всередині рівнів, що спричиняло певну плутанину в керуванні студентами.

На вигляд це ось так:

groups list

І всередині групи список її користувачів з можливістю їх додати або видалити.

groups


 

Зробили загальну відеоінструкцію стосовно бек-офісу

Доступна англійською та російською мовами. Ми постаралися коротко й зрозуміло показати основний функціонал бек-офісу на прикладі створення мовної школи. У планах продовжувати робити відеоогляди на новий функціонал платформи.

Ось посилання на англ. версію: https://youtu.be/wkGC924Dol0

 


Дякуємо за увагу. Не соромтеся писати нам з будь-яких питань. Залишаємося на зв’язку!

Теги

Інформація

Ми покажемо роботу системи зсередини і відповімо на всі ваші питання.

Спробуйте Skillzrun в дії безкоштовно.

Можливо вас зацікавить

0 Comments

Submit a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зацікавлені у SkillzRun?

Отримайте демонстрацію можливостей системи під ваші навчальні потреби

Заповніть форму, щоб записатися на демо

Залишаючи свої контактні дані, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності