Регулювання доступу за групами учнів та додавання подій в персональний календар

27 Лютого, 2024

Продовжуємо ділитися з вами нашими новинами щодо апдейтів застосунку SkillzRun! Наразі маємо два важливих оновлення, які допоможуть вчителям й адміністраторам в більш ефективній організації навчального процесу та підвищать продуктивність учнів. Нижче розповідаємо про зміни більш детально.  

 

  • Автоматизоване регулювання доступу за групами учнів 

Раніше можливість регулювання надання доступів до уроків учням вчителями та адміністраторами платформи була тільки в індивідуальному порядку, а тепер у користувачів є змога регулювати доступ до уроків за групами учнів, додаючи тільки тих студентів, які мають отримати навчальний контент. Тобто, якщо ви скористаєтесь останніми оновленнями та сформуєте унікальну торгову пропозицію, вам не потрібно більше надавати доступи до навчального контенту окремо кожному студенту, витрачаючи на це зайвий час. Тепер ви можете автоматизувати цей процес, створивши певну групу учнів, яка придбала офер, та надати доступ одразу всім студентам. 

 

  • Учні можуть додавати події з застосунку до персонального календаря

Ще одна новинка стосується організації навчання самими учнями. Тепер вони можуть додавати різноманітні події з застосунку, такі як вебінари, онлайн-уроки, воркшопи та майстер-класи до персонального календаря.  Така функція позитивно вплине на відвідуваність та продуктивність навчання! 

Якщо у вас є питання щодо використання подій, рекомендуємо переглянути інструкцію роботи з подіями від нашого технічного фахівця.  Після перегляду відео на YouTube ви дізнаєтесь, як користуватися функціоналом “події” та які вам пропонують можливості для організації навчання. 

 

Бажаєте протестувати оновлення LMS? Створіть власний проєкт за лічені хвилини та протестуйте можливості SkillzRun безкоштовно 60 днів! З’явилися запитання? Забронюйте безкоштовну демонстрацію.

Теги

Інформація

Ми покажемо роботу системи зсередини і відповімо на всі ваші питання.

Спробуйте Skillzrun в дії безкоштовно.

Можливо вас зацікавить

0 Comments

Submit a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зацікавлені у SkillzRun?

Отримайте демонстрацію можливостей системи під ваші навчальні потреби

Заповніть форму, щоб записатися на демо

Залишаючи свої контактні дані, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності