5 останніх оновлень від SkillzRun — мультисертифікати, прискорення аудіозаписів і багато іншого

20 Березня, 2024

Наша команда продовжує працювати над оновленнями платформи і в цьому матеріалі ми хочемо поділитися останніми з них. Можливість приховувати іконки, додавання коментарів, мультисертифікати — ще більше оновлень нижче. 

 

Приховуйте іконку подій, якщо ви її не використовуєте 

Раніше іконками, які можна було приховати, були словник та місії, наразі ми зробили це можливим й з іконкою подій. Тепер, якщо для вас цей функціонал не релевантний, ви можете його вимкнути. Це можна реалізувати в налаштуваннях предмета, натиснувши кнопку  “Список подій доступний”, якщо ви захочете повернути іконку, натисніть на перемикач знову. 

 

 

Додавайте коментарі до вправи “Виберіть або введіть правильну відповідь”

Нова функція підвищить рівень комунікації та зробить процес навчання більш ефективним. Тепер, коли студент обиратиме певну відповідь під час проходження тестів, при натисненні відображатиметься не тільки “правильно” або “неправильно”, але й з’являтиметься пояснювальний коментар при виборі певного варіанта. Для цього вам потрібно в налаштуваннях прописати текст коментаря до кожної відповіді. 

 

 

Переглядайте терміни доступу до наборів рівнів у профілі учня

Раніше менеджери не могли швидко переглянути терміни доступу учня до наборів рівнів, їм потрібно було уточнювати цю інформацію у технічних спеціалістів. Тепер вони в будь-який момент можуть перевірити та надати учню інформацію щодо завершення доступу. Для цього необхідно натиснути на нову кнопку “Доступи до паків”.

 

 

Прискорюйте аудіозаписи учнів

Заощаджуйте ваш час з новою функцією пришвидшення аудіо від учнів. Прослуховуйте домашні завдання, обираючи та регулюючи зручний режим пришвидшення. Для цього необхідно натиснути три крапки  збоку аудіо та обрати “швидкість відтворення”.

 

 

Використовуйте одразу кілька шаблонів для сертифікатів у межах одного предмета 

Сертифікати — важливий інструмент для підтвердження отриманих знань. Завдяки новому налаштуванню, ви можете створювати одразу кілька шаблонів для сертифікатів у межі одного предмета. У результаті ваші учні протягом навчання можуть отримувати  стільки сертифікатів, скільки вам необхідно. Наприклад, видавати сертифікати за проходження окремих рівнів. Для цього необхідно натиснути кнопку “Додати новий шаблон сертифіката” та заповнити потрібну інформацію, якщо потрібно їх видалити, натисніть кнопку “Видалити сертифікат”.  

 

 

Бажаєте протестувати оновлення LMS? Створіть власний проєкт за лічені хвилини та протестуйте можливості SkillzRun безкоштовно 60 днів! З’явилися запитання? Забронюйте безкоштовну демонстрацію.

Теги

Інформація

Ми покажемо роботу системи зсередини і відповімо на всі ваші питання.

Спробуйте Skillzrun в дії безкоштовно.

Можливо вас зацікавить

0 Comments

Submit a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зацікавлені у SkillzRun?

Отримайте демонстрацію можливостей системи під ваші навчальні потреби

Заповніть форму, щоб записатися на демо

Залишаючи свої контактні дані, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності