Інтегруйте LMS SkillzRun з іншими системами за допомогою відкритого API

26 Грудня, 2023

Автоматизація процесів, розширення функціональності, ще більше можливостей для кастомізації та синхронізація з важливими системами — це тільки кілька переваг, які отримають користувачі SkillzRun завдяки відкритому API (інтерфейсу програмування застосунків), який тепер доступний для всіх охочих. 

Раніше API LMS SkillzRun був закритого типу, тому будь-які дії користувачі могли виконувати тільки всередині платформи, а тепер це можна робити й зовні.

У цьому матеріалі ми розкажемо, що собою являє відкритий API, які переваги має для бізнесів та як з ним можна працювати на платформі SkillzRun.

 

Що користувачу дає відкритий API?

 

Відкритий API являє собою доступний для кожного інструмент для синхронізації LMS SkillzRun з будь-якою зовнішньою системою та платформою, наприклад Google Docs. Цей тип API надає можливість розробникам з легкістю перепрограмувати комерційне або фірмове програмне забезпечення для своїх потреб. Наприклад, синхронізувати CRM-систему, різноманітні месенджери, автоматизувати розсилку email-повідомлень і не тільки.

 

Головні переваги відкритого API

 

  • Інтеграція з іншими системами, що дозволяє студентам і викладачам зручно користуватися різноманітними ресурсами без необхідності переходити між платформами.

 

  • Розширення функціональності, що може адаптувати систему до конкретних потреб або розширювати її функціональність відповідно до нових вимог.

 

  • Зручність для студентів та викладачів, адже більше не потрібно виходити з системи управління навчанням, щоб перейти в інший додаток. 

 

  • Швидка адаптація до змін у технологічному середовищі та легкий процес внесення оновлень.

 

Як працювати з відкритим API

 

Наразі працювати з відкритим API можна двома способами:

  1. Самостійно. Для цього вам необхідно в налаштуваннях бек-офісу створити API-ключ. 
  2. За допомогою спеціальних сервісів інтеграцій. 

Зараз ви можете використовувати платформу Zapier, але ми працюємо над розширенням списку програм. Ця програма допоможе ефективно працювати з відкритим API тим, хто не знайомий з програмуванням, адже вона легка у використанні та підтримує інтеграцію з 6000+ різноманітних застосунків: від trello та telegram до CRM-системи.

На сьогодні відкрите API доступне для роботи з користувачами, а саме: для створення,  оновлення та автоматизації надання доступів до навчального контенту. Тепер ви можете запросити список усіх користувачів за певними параметрами, оновити дані поза системою SkillzRun, а також автоматично відкривати юзеру конкретний курс.

 

Як це працює на практиці:

 

  1. Школа приймає оплату в себе на сайті.
  2. Користувач автоматично потрапляє в CRM-систему школи. 
  3. Завдяки інтеграції CRM з Zapier, акаунт користувача автоматично з’являється в LMS-платформі, а студенту одразу надається доступ до навчального контенту. 

Додатково система Zapier використовує можливості штучного інтелекту, тому ви можете автоматизувати перевірку домашніх завдань, надсилаючи їх ChatGPT, а він своєю чергою швидко перевірить домашні завдання та надасть зворотний зв’язок. Таким чином ви можете повністю автоматизувати важливі навчальні процеси на платформі, починаючи від базової інтеграції з автоматичною видачею доступів учням до більш інноваційної перевірки домашніх завдань за допомогою ChatGPT.

 

Заключення

 

Ми продовжуємо працювати над реалізацією більших можливостей та залишаємось відкритими до будь-яких ваших кастомних пропозицій. Якщо ви хочете розширити можливості використання відкритого API та маєте конкретні ідеї та побажання, можете звернутися до нашого технічного спеціаліста, який реалізує ваші запити найближчим часом.

Бажаєте протестувати роботу відкритого API? Створіть власний проєкт за лічені хвилини та протестуйте можливості SkillzRun безкоштовно 60 днів! З’явилися запитання? Забронюйте безкоштовну демонстрацію.

Теги

Інформація

Ми покажемо роботу системи зсередини і відповімо на всі ваші питання.

Спробуйте Skillzrun в дії безкоштовно.

Можливо вас зацікавить

0 Comments

Submit a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зацікавлені у SkillzRun?

Отримайте демонстрацію можливостей системи під ваші навчальні потреби

Заповніть форму, щоб записатися на демо

Залишаючи свої контактні дані, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності