Генерація сертифікатів у LMS SkillzRun

06 Жовтня, 2023

Разом із розвитком диджиталізації й оцифрування таких процесів як здобуття освіти, підвищення кваліфікації та онбордингу — збільшується попит й на створення сертифікатів. Сертифікат про успішне завершення навчання — це один із гарантів того, що користувач LMS виконав всі необхідні завдання, закріпив матеріал, успішно склав тести та іспити і в результаті викладач, куратор, керівник або HR-менеджер може підтвердити ефективність навчання, видавши сертифікат. Тепер така можливість є і в SkillzRun! Наявність сертифікатів під час навчання важлива як і для організаторів процесу, так і для учасників, а ще вона має низку переваг:

 

  • Збільшення цінності та підтвердження навчання

Сертифікат підтверджує успішне завершення навчального курсу чи програми та допомагає пересвідчитися в наявності знань і навичок. Також сертифікат додає цінності для учасників, адже вони матимуть документ, який є доказом їхніх знань. Згодом вони зможуть підтвердити навички на практиці. 

 

  • Мотивація для навчання

Отримання сертифіката мотивує користувачів до навчання. Вони старанніше виконують завдання, слідкують за дедлайнами і в цілому приділяють більше уваги проходженню курсу або програми, щоб кар’єрно зростати та підтвердити отримані знання.  

 

  • Спрощення відстежування прогресу

Сертифікати, надані через LMS, можуть допомогти відстежувати прогрес кожного користувача і забезпечити точну інформацію про те, хто завершив навчання та отримав сертифікат.

 

Як створити сертифікат в LMS SkillzRun?

 

  • Перейти в бек-офіс, обрати необхідний предмет та знайти розділ “Налаштування предмета”.
  • Перейти в розділ, знайти кнопку “Сертифікат” та натиснути її.
  • Завантажити файл сертифіката або фон в потрібному форматі.
  • Далі ви можете відредагувати текст, колір тексту на сертифікаті, його розмір та інші дані. 
  • Після того, як ви створили шаблон сертифіката, можете обрати кому саме потрібно його видати, натиснувши кнопку “Додати користувачів”.
  • І завершальний етап — ви можете завантажити файл та видати його користувачу або одразу надіслати сертифікат учню прямо на платформі без завантаження на ваш комп’ютер. 

 

Хочете дізнатися більше про нову функцію та протестувати її? Дивиться детальну відеоінструкцію на нашому YouTube.

Теги

Інформація

Ми покажемо роботу системи зсередини і відповімо на всі ваші питання.

Спробуйте Skillzrun в дії безкоштовно.

Можливо вас зацікавить

0 Comments

Зацікавлені у SkillzRun?

Отримайте демонстрацію можливостей системи під ваші навчальні потреби

Заповніть форму, щоб записатися на демо

Залишаючи свої контактні дані, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності