Дайджест: головні новини SkillzRun за серпень

02 Вересня, 2024

 Вітаємо з початком навчального року і бажаємо, щоб він став максимально продуктивним, як для вас, так і для ваших учнів, а ми в цьому з радістю допоможемо. 

Цього місяця у традиційному дайджесті є багато важливих та корисних новин. Не дуже хочемо спойлерити, але нижче вас очікує дуже важливий анонс, тому перейдемо одразу до суті. Поїхали! 

 

Останні апдейти та новини на платформі SkillzRun:

  • Розпочнемо з найважливішого — минулого разу ми говорили, що готуємо анонс благодійного проєкту. Це таки сталося! Ми раді презентувати проєкт “4 little heroes”, його головна мета — надати доступ до безкоштовного навчання для дітей, якими опікуються одні з найбільших українських благодійних організацій. 

У рамках проєкту було створено мобільний застосунок, який пропонує освітні курси від провідних онлайн-шкіл України. До співпраці приєдналися Study Less, DarwinLand, Unique School, “Магія голосу” та KEVIN. Проєкт реалізовано у співпраці з провідними благодійними фондами України, серед яких: Мрію жити, ЯМаріуполь, Діти Героїв.

  • Також ми добре підготувалися до нового навчального року і не забули про поради для онлайн-шкіл та курсів. У нашому Instagram є цілий чек-лист, з яким ми радимо звіритися, поки ще не пізно. 

  • Звичайно, ми не забули про батьків школярів і разом зі школою DarwinLand підготували екстрений випуск порад, як нічого не забути перед новим навчальним роком. Теж радимо його не ігнорувати

  • І наостанок трішки про оновлення на нашій платформі. Нещодавно кожна компанія отримала від нас 20ГБ дискового простору, а також файловий менеджер, аби завантажувати будь-які матеріали. Ще у нас є приємні оновлення щодо сертифікатів — автоматизація видачі та оновлення редактора сертифікатів, який став набагато гнучкішим у використанні. Більше оновлень дивіться в Canny

Наступного місяця ми обов’язково знову розкажемо вам про інші оновлення, залишаймося на зв’язку! 

 

Теги

Інформація

Ми покажемо роботу системи зсередини і відповімо на всі ваші питання.

Спробуйте Skillzrun в дії безкоштовно.

Можливо вас зацікавить

0 Comments

Submit a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зацікавлені у SkillzRun?

Отримайте демонстрацію можливостей системи під ваші навчальні потреби

Заповніть форму, щоб записатися на демо

Залишаючи свої контактні дані, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності