Дайджест: головні новини SkillzRun за липень

01 Серпня, 2024

Ловимо останній місяць літа за хвіст та традиційно розповідаємо у щомісячному дайджесті, що цікавого відбулось у нас на платформі за липень. Нижче ви знайдете цікаві оновлення в івент-менеджменті, корисну статтю на цю ж тему, трішки креативних дописів з нашого Instagram та важливий анонс. 

Поїхали! 

 

Останні апдейти та новини на платформі SkillzRun:

 

  • Розпочнемо з цікавої статті про івент менеджмент всередині LMS! Ми написали великий матеріал, де розповіли про органічний розвиток подій на нашій платформі завдяки запитам клієнтів, назвали альтернативні варіанти окремих програм та їхні плюси й мінуси для проведення навчальних подій, та чесно поділились перевагами організації івент-менеджменту в LMS. 

 

 

  • Щодо теми івент-менеджменту — у нас з’явилося чимало крутих оновлень, наприклад, клонування подій, календарне  відображення подій, статуси відвідування, контроль якості й це далеко не все! Про всі оновлення ви можете починати в нашому креативному дописі в Instagram (і не забудьте поставити вподобайку, ми старалися). А якщо це для вас занадто креативно, за традицією всі оновлення є Canny

 

 

 

 

  • І наостанок маленька інтрига перед важливим анонсом — ми готуємо благодійний навчальний проєкт! Він буде допомагати особливим та постраждалим внаслідок війни діткам з благодійних ораганізацій здобувати якісну освіту, але про це трішки згодом.  

 

Наступного місяця ми обов’язково знову розкажемо вам про інші оновлення, залишаймося на зв’язку!  Якщо вам необхідно провести повторне демо або зробити безкоштовний прототип — звертайтесь до наших менеджерів: https://admin.skillzrun.com/#/registration 

Теги

Інформація

Ми покажемо роботу системи зсередини і відповімо на всі ваші питання.

Спробуйте Skillzrun в дії безкоштовно.

Можливо вас зацікавить

0 Comments

Submit a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зацікавлені у SkillzRun?

Отримайте демонстрацію можливостей системи під ваші навчальні потреби

Заповніть форму, щоб записатися на демо

Залишаючи свої контактні дані, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності