Дайджест: головні новини за вересень

01 Жовтня, 2024

Перший місяць осені позаду, навчальний сезон в самому розпалі й ми сподіваємось, ви чудово справляєтесь з напливом учнів. 

Цього місяця у традиційному дайджесті ми підготували кілька цікавих та корисних новин — все найцікавіше вже чекає на вас нижче!

Останні апдейти та новини на платформі SkillzRun:

  • Розпочнемо з новин про благодійний проєкт, який ми презентували у минулому листі. Хто пропустив — проєкт “4 little heroes” покликаний надати доступ до безкоштовного навчання для дітей, якими опікуються одні з найбільших українських благодійних організацій. У рамках проєкту було створено мобільний застосунок, який пропонує освітні курси від провідних онлайн-шкіл України.

Ми вирішили розповісти про наш проєкт трішки більше, а саме — повідати вам історію його створення від команди SkillzRun. Переходьте та читайте, там багато цікавих подробиць!

 

 

  • Також ми готуємо цікаву статтю на тему благодійного проєкту, де зберем всю найцікавішу інформацію про “4 little heroes”. Не пропустіть в наступному дайджесті! 

 

  • Ще разом із нашими партнерами “Культурний Проект” ми створили спільний допис на тему важливості soft skills. Ви знали, що 85% успіху в кар’єрі залежить від м’яких навичок? Якщо ні, то радимо почитати наш допис, зрозумієте, чому статистика така висока. 

 

 

  • І наостанок — в нашому Instagram з’явилась нова рубрика, де ми генеруємо найрізноманітніші зображення за допомогою ШІ. Можете переглянути, як AI бачить SkillzRun зараз і в майбутньому. Плануємо тестувати штучний інтелект на повну, тому радимо підписатись та слідкувати за нами!

 

Наступного місяця ми обов’язково знову розкажемо вам про інші оновлення, залишаймося на зв’язку!  

Теги

Інформація

Ми покажемо роботу системи зсередини і відповімо на всі ваші питання.

Спробуйте Skillzrun в дії безкоштовно.

0 Comments

Submit a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зацікавлені у SkillzRun?

Отримайте демонстрацію можливостей системи під ваші навчальні потреби

Заповніть форму, щоб записатися на демо

Залишаючи свої контактні дані, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності