Ура, нарешті цей день настав і ми готові зробити суперважливий анонс! Понад 3 місяці підготовки, безліч годин, проведених за онлайн-зустрічами, трішки нервів та багато-багато любові й надії — і ось ми раді презентувати проєкт “4 little heroes”.

Ми є ініціаторами цього проєкту і його головна мета — надати доступ до безкоштовного навчання для дітей, якими опікуються одні з найбільших українських благодійних організацій. У рамках цього проєкту було створено мобільний застосунок, який пропонує різноманітні освітні курси від провідних онлайн-шкіл України.

Ми з 2019 року працюємо на ринку України та допомагаємо організовувати навчання таким бізнесам як Дія.Бізнес, StudyLess, IT Brains, М’ясторія  й не тільки. З початку повномасштабного вторгнення напрям соціальної відповідальності набув для SkillzRun ще більшого значення, що і стало поштовхом для ідеї проєкту “4 Little Heroes”.

До співпраці приєдналися такі відомі онлайн-школи, як Study Less, DarwinLand, Unique School, “Магія голосу” та KEVIN. Проєкт реалізовано у співпраці з провідними благодійними фондами України, серед яких: Мрію жити, ЯМаріуполь, Діти Героїв.

 

Завдяки проєкту “4 Little Heroes” діти, які перебувають під опікою цих організацій, мають безкоштовний доступ до навчання згаданих вище шкіл.

Які саме курси пропонує застосунок: 

 

  • Англійська від Study Less: безкоштовні мінікурси англійської мови, які базуються на фільмах та серіалах, а також онлайн-івенти.
  • Програмування від DarwinLand: майстер-класи з користування планшетом, де усе про можливості, застосунки, презентації, малювання та програмування, компʼютерна грамотність, де діти дізнаються, як користуватися сервісами Google, обробляти фото, безпечно поводитися в інтернеті та курс “Тестування ІТ-професій”.
  • Ораторське мистецтво від”Магії Голосу”: відеоуроки з ораторського мистецтва від Аліни Світличної, які допомагають дітям формувати впевнений голос і чітку вимову.
  • Загальний розвиток від Unique School: курси, які знайомлять дітей з професіями супергероїв України та розвивають креативне мислення. Школа пропонує такі онлайн-курси: Супергерої безпеки, Супергерої України, Ukraїner. Курс про красу і культуру України та Мікрокурс креативного копірайтингу і письменницької майстерності.

 

Чому цей проєкт важливий?

 

  1. Робить онлайн-освіту для дітей зрозумілішою і доступнішою, дає усі можливості для розвитку їхніх талантів.
  2. Враховує важливі потреби навчання українських школярів: контент доступний при попередньому завантаженні навіть офлайн*, є тести на самоперевірку, не потребує допомоги дорослих.
  3. Обʼєднує школи, які працюють над якістю свого навчання 24/7 та є професіоналами у своїх сферах.
  4. Є винятковою колаборацією одразу 10+ компаній та організацій з єдиною місією — надати дітям з БО якісне безкоштовне навчання.

 

“Ми вiримо, що така колаборацiя в освiтi пiдсилить можливостi дiтей на шляху зростання, зробить їхній досвiд онлайн-навчання позитивним, натхненним i мотивуючим”, — команда SkillzRun.

 

Якщо ви є власником благодійного фонду чи організації, яка опікується дітьми, і  хотіли б доєднатися до проєкту “4 little heroes”, то обов’язково подавайте заявку на участь за контактами нижче. Також ми запрошуємо до ініціативи школи, авторів курсів, методологів та кожного, хто бажає надати дітям ще більше можливостей для навчання! 

Звертайтесь за контактами: [a.bondar@skillzrun.com]. 

 

Тільки разом ми можемо зробити більше для щасливого майбутнього наших дітей!