Апдейти та нові можливості для івент-менеджменту в SkillzRun

19 Жовтня, 2023

Під час організації онлайн-навчання одна з головних задач освітніх закладів — мати всі інструменти для ефективної комунікації між викладачами та учнями. Функціонал SkillzRun допомагає досягти необхідного рівня взаємодії завдяки такому функціоналу як «події» та «push-сповіщення». З цими опціями користувачі можуть створювати розклад занять, додавати посилання на Zoom чи Google Meet у застосунку, планувати додаткові заходи та автоматизувати нагадування про події просто у додатку. Для того, щоб користувачі SkillzRun могли забезпечити ще більш ефективну комунікацію, ми розширили можливості івент-менеджменту та додали декілька нових функцій, про які детально розкажемо нижче. 

 

Додаткові налаштування в нагадуваннях 

 

Раніше користувачі мали самостійно вираховувати та налаштовувати дату й час нагадування, відштовхуючись від старту події. Тепер система робить це автоматично, вам тільки потрібно вибрати, коли саме має прийти нагадування: за 5 хвилин до початку, за годину або за день до івенту. 

 

Ліміт реєстрацій на захід

 

Нова функція допомагає керувати та відстежувати кількість заходів, які відвідав студент за певний період часу. Наразі ви можете самостійно встановлювати ліміт реєстрацій, залежно від навчального плану, а також оновлювати їх щотижня, щомісяця або залишати без змін. У разі, якщо студент перевищить ліміт, він не зможе побачити майбутні події та зареєструватись на них. Якщо ж у студента немає ліміту, можна застосувати функцію «ігнорувати ліміти реєстрації учня».

 

Ведучий події

 

Тепер окрім опису івенту викладач або адміністратор може додати інформацію про спікера події — це може бути співробітник або довільний ведучий. 

 

Категорії заходів

 

Це корисна функція для тих компаній, які під час навчального процесу використовують велику кількість різноманітних заходів. Опція допомагає розподілити події за категоріями та таким чином структурувати їх. Користувач може створити будь-яку категорію, зайшовши в розділ «теги» в подіях. 

 

Хочете дізнатися більше про нову функцію та протестувати її? Створіть власний проєкт за лічені хвилини та протестуйте можливості SkillzRun безкоштовно 60 днів! З’явилися запитання? Забронюйте безкоштовну демонстрацію.

Теги

Інформація

Ми покажемо роботу системи зсередини і відповімо на всі ваші питання.

Спробуйте Skillzrun в дії безкоштовно.

Можливо вас зацікавить

0 Comments

Зацікавлені у SkillzRun?

Отримайте демонстрацію можливостей системи під ваші навчальні потреби

Заповніть форму, щоб записатися на демо

Залишаючи свої контактні дані, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності