Інструменти гейміфікації для навчання в мобільному застосунку

31 Жовтня, 2022
main image

Ера нудних лекцій та води в навчанні вже давно позаду. У 2022 році в тренді: сторітелінг, крута візуалізація, віртуальна реальність та гейміфікація​ ?

Всі ці елементи допомагають зробити процес навчання більш інтерактивним. Ми прагнемо інтегрувати їх для роботи з платформою, адже хочемо створювати якісний продукт, який відповідає вимогам ринку освіти.
Сьогодні говоримо про один із таких елементів навчання — гейміфікацію. Завдяки ньому користувач сприймає навчання як гру: проходить місії, отримує бали, займає своє місце у рейтингу, тішиться нагородами за виконання завдання та отримує нові знання!

Хочете дізнатися більше про фічі для навчання через гейміфікацію в SkillzRun? Читайте нижче опис інструментв геймфікації, які допоможуть створити якісний навчальний продукт..

 
illustration 2

? Система поінтів

Поінти — це бали за виконання різних типів завдань, які є на платформі.  Наприклад, подивитися повністю відео, вивчити нові слова, записати голосову відповідь. Погодьтеся, набагато приємніше виконувати завдання, коли ти отримуєш за них маленьку винагороду у вигляді балів.

illustration 2

? Лідерборд

Студент виконує всі завдання, отримує бали та очолює рейтинг у лідерборді — таблиці з результатами навчання учнів. Чим більше поінтів набирає учень — тим вище його місце у рейтингу.  Що може більше мотивувати робити домашні завдання, ніж перше місце у списку лідерів?

illustration 2

? Місії

Золота, срібна та бронзова медаль за виконання місій — ще одна функція гейміфікації, яка спонукатиме учнів вивчати більше слів та не пропускати вправи, навіть якщо дуже хочеться. Ви можете самостійно вибрати тип місії, всього їх 10. Наприклад, вивчити 20 слів, заходити у застосунок щодня, виконати 5 вправ тощо.

illustration 2

? Квести доповненої реальності

Доповнена реальність — це взаємодія віртуального світу з реальним. Як це працює така гейміфікація у навчанні у застосунку? Наприклад, у нас є завдання знайти пам’ятник англійського поета. Учень знаходить скульптуру, сканує її за допомогою камери смартфона, і бачить на екрані анімованого поета, який розповідає вірш. Такий тип завдання можливий у теорії, домашці, різних вправах, і тільки для тарифу White Label, як унікальна розробка.

illustration 2

Хочете протестувати, як гейміфікація навчання працює на практиці та запустити освітні курси? Створіть свій проєкт, запустіть інтеграцію навчального контенту та протестуйте платформу SkillzRun безкоштовно за декілька кліків!

Інтеграція навчального контенту є ключовим аспектом в розробці та впровадженні ефективних навчальних програм, особливо в епоху цифрових технологій і дистанційного навчання.

Теги

Інформація

Ми покажемо роботу системи зсередини і відповімо на всі ваші питання.

Спробуйте Skillzrun в дії безкоштовно.

Можливо вас зацікавить

0 Comments

Submit a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зацікавлені у SkillzRun?

Отримайте демонстрацію можливостей системи під ваші навчальні потреби

Заповніть форму, щоб записатися на демо

Залишаючи свої контактні дані, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності