Мікронавчання: освітній тренд для підвищення ефективності

08 Грудня, 2022

Сьогодні ми маємо широкий вибір для навчання: курси, вебінари, тренінги, але як вчитися новому, коли через постійне інформаційне перевантаження великий обсяг матеріалу не засвоюється?

Допоможе розв’язати цю проблему microlearning або мікронавчання. Це одна з тенденцій онлайн-навчання, на якій побудована mobile LMS SkillzRun.

Що таке microlearning?

Мікронавчання – це новий підхід до формату навчання, коли замість узагальненого вивчення, учень отримує інформацію дозовано. У мікронавчанні використовується інтервальне повторення — розбиття навчальних тем на маленькі частини. Програма курсу поділена на модулі за принципом «1 модуль — 1 думка — 1 навичка». На вивчення кожного інформаційного блоку приділяється 5–15 хвилин.

illustration 2

Як у SkillzRun LMS застосовується мікронавчання

Переваги microlearning app

Під час навчання в такому форматі учні або співробітники отримують тільки ту інформацію, яка потрібна їм саме зараз та одразу закріплюють вивчене на практиці. Таким чином вони краще запам’ятовують матеріал, адже немає потреби зазубрювати все підряд. Також це економить найцінніший людський ресурс — час, зменшує прокрастинацію й мотивує навчатися, бо учень знає, що отримає корисну інформацію за лічені хвилини.

За даними міжнародного дослідження від Mordor Intelligence, з 2021 до 2026 року ринок мікронавчання в середньому щорічно зростатиме на 14,2%

Кому підходить цей формат навчання?

  • Компаніям, які навчають співробітників.
  • Освітнім закладам.
  •  Авторам навчальних курсів.

SkillzRun допомагає бізнесам створювати власні навчальні простори із застосуванням освітніх трендів, і effective microlearning було одним із головних принципів на початку створення продукту. Ви можете легко згенерувати власний мобільний застосунок та приєднувати учнів або співробітників на платформу.

illustration 2

Після пройдених мікроблоків на учня чекають нагороди у застосунку

За базовим функціоналом SkillzRun усі предмети поділені на розділи, розділи на уроки, а уроки на відео, теорію, слова чи терміни та вправи. Така схема дозволяє поділяти навчальний контент на мікроблоки й швидко та інтерактивно засвоювати нові знання. А після завершення кожного блока на користувача чекають нові бали для заохочення!

Використовуйте аналітичні функції LMS для відстеження прогресу та ефективності навчання співробітників.

Спробуйте mobile lms SkillzRun безплатно — створіть власний проєкт за лічені хвилини та протестуйте всі переваги мікронавчання!

Корпоративний університет, оцінка персоналу та база знань — три ключові компоненти, що відіграють важливу роль у стратегічному розвитку та управлінні людськими ресурсами в сучасних компаніях.

Теги

Інформація

Ми покажемо роботу системи зсередини і відповімо на всі ваші питання.

Спробуйте Skillzrun в дії безкоштовно.

Можливо вас зацікавить

0 Comments

Зацікавлені у SkillzRun?

Отримайте демонстрацію можливостей системи під ваші навчальні потреби

Заповніть форму, щоб записатися на демо

Залишаючи свої контактні дані, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності