22 інструменти спільного навчання, які вдосконалять ваші навчальні програми

26 Лютого, 2022

Нещодавній перехід на віддалену роботу дав багатьом організаціям поштовх, необхідний для відмовлення від традиційних підходів до навчання. Зрештою, якщо наш спосіб роботи постійно змінюється, зростає та адаптується, чи не повинен змінитися й спосіб, яким ми навчаємось на роботі?

У центрі цього зсуву знаходиться зростання спільного навчання, що дозволяє співробітникам вчитися разом та один в одного. Спільне навчання може перетворити вашу організацію, зробивши навчання гнучким, децентралізованим та керованим колегами. Співробітники, які діляться своїми важко завойованими інституційними знаннями, більш рентабельні, ефективніші й результативніші, ніж традиційні низхідні методи корпоративного навчання.

Але щоб це запрацювало, вам потрібні правильні інструменти спільного навчання — інструменти для спілкування, управління проектами та проведення презентацій. Ці інструменти повинні покращуватися та ґрунтуватися на вашому поточному робочому процесі, а також повинні добре інтегруватися з вашими поточними процесами навчання та розробки, не викликаючи збоїв та не ускладнюючи навчання співробітників.

Є два способи поєднати це. По-перше, ви можете створити набір інструментів для підтримки спільного навчання один за одним відповідно до ваших потреб. Якщо це ваш план, нижче у нас є 22 корисні варіанти. Альтернативно ви можете використовувати єдину інтегровану платформу спільного навчання, щоб керувати всім з одного місця.

Почнемо з розгляду деяких інструментів спільного навчання для управління спілкуванням.

Інструменти спільного навчання для керування спілкуванням

Надійна комунікація необхідна для створення ефективної середовища спільного навчання. Правильний інструмент комунікації дозволяє SkillzRun отримувати відгуки співробітників про те, як покращити навчальні матеріали та підвищити актуальність курсів. Це також допомагає SkillzRun керувати запитами на навчання співробітників та задовольняти ці потреби штатними експертами, які можуть зробити свій внесок у створення нових курсів.

Організації можуть використовувати такі інструменти для спілкування на робочому місці або спеціально для організації та полегшення спільного навчання. Важливо пам’ятати, що ці інструменти мають різні рівні інтеграції із реальним змістом курсу. Це означає, що вам, можливо, доведеться перемикатися між платформами для управління спілкуванням, включаючи коментарі та запити.

Маючи це на увазі, ось вісім корисних інструментів, які допоможуть вам та вашим командам керувати спілкуванням.

1. SkillzRun

Багато команд використовують електронну пошту для асинхронного спілкування, але SkillzRun може допомогти вашій команді залишатися на зв’язку та не збитися зі шляху в режимі реального часу завдяки функціям обміну миттєвими повідомленнями, голосовим зв’язком та відеодзвінками. Організуйте повідомлення за тематичними каналами, які ваша команда зможе використовувати для категоризації та розміщення навчальних матеріалів, оголошень, інформації про компанію та будь-якого іншого контенту.

2. Команда Майкрософт

Teams — це спеціальний інструмент Microsoft для спільної роботи. За допомогою Teams ви можете створювати групи, ставити завдання, текстовий/відеочат з товаришами по команді, ділитися календарями, фотографіями, GIF-файлами, документами та багатьом іншим. Цей інструмент працює особливо добре, якщо ваша компанія вже працює в Windows або вже настроєно Microsoft Outlook для електронної пошти.

3 та 4. Google Hangouts та Google Meet

Google Hangouts — це платформа обміну миттєвими повідомленнями Google, а Google Meet дозволяє вам проводити голосові та відеодзвінки з можливістю спільного використання екрана для демонстрації чогось. Команди SkillzRun можуть використовувати Google Meet для отримання детального зворотного зв’язку від співробітників, які проходять курс навчання, а менеджери можуть надсилати повідомлення до Hangouts, щоб стежити за прогресом командного навчання.

5, 6 та 7. Skype, Zoom та GoToMeeting

Асинхронне спілкування — наш кращий метод спілкування в 360 Learning, але іноді вам просто потрібно поговорити віч-на-віч. Інструменти відеодзвінків, такі як Skype , Zoom та GoToMeeting , дозволяють користувачам дзвонити та спілкуватися у відеочаті з членами команди, а також мають додаткові функції спільного використання екрана, які команди SkillzRun можуть використовувати для полегшення дистанційного навчання.

8. Чанті

Chanty — це універсальний інструмент комунікації, який можуть використовувати команди будь-якого розміру для спілкування та спільної роботи. Він пропонує функції обміну текстовими та голосовими повідомленнями, а також можливості обміну файлами. Його функція «Командна книга» корисна для організації завдань та міток, які можуть використовувати SkillzRun для визначення пріоритетів та обміну важливою інституційною інформацією.

9. RingCentral

RingCentral — провідний постачальник UCaaS та інструмент для динамічної спільної роботи, який об’єднує телефон, обмін текстовими повідомленнями, відеоконференції у форматі HD, обмін файлами, онлайн-факс та багато іншого в одній програмі. Це дає можливість спілкуватися зі своїми співробітниками по всьому світу на будь-якому пристрої. Інструменти SkillzRun можуть безкоштовно використовувати RingCentral Video Pro для проведення сеансів дистанційного навчання та запросити до 100 учасників. Вони можуть використовувати можливості штучного інтелекту, такі як автоматичне відстеження та транскрипція у реальному часі, для покращення якості відеоконференцій.

Надійна комунікація необхідна для створення ефективного середовища спільного навчання.

Інструменти спільного навчання для управління проєктами

У середовищі спільного навчання SkillzRun працює разом із співробітниками над створенням та розповсюдженням навчальних матеріалів. Щоб організовувати проєкти, призначати та відслідковувати завдання, вам потрібний правильний інструмент управління проєктами.

Інструменти управління проєктами також можуть добре працювати разом із спеціальною платформою спільного навчання. Наприклад, ми використовуємо Trello для планування та спільної роботи над різними проєктами, включаючи пошук та доставлення навчального контенту на платформу SkillzRun. Ми також використовуємо його під час адаптації, щоб допомогти новим співробітникам не збитися зі шляху та направити їх до потрібної підтримки.

10. Робоча область Google

Google Workspace (раніше відомий, як G-Suite) — це набір хмарних інструментів організації та спільної роботи Google. Він включає Календар Google, Документи Google, Google Диск та багато іншого. Google Docs дозволяє колегам легко співпрацювати та створювати живі документи та ресурси, до яких кожен може отримати доступ.

11. Quip

Quip — це віртуальне сховище та організаційна платформа, де користувачі можуть зберігати інформацію, спільно працювати над документами та легко ділитися своєю роботою всередині організації. Члени команди можуть переглядати історію змін документа, відзначати конкретних людей у коментарях та залишати нотатки для перегляду іншими, що сприяє продуктивному та централізованому робочому процесу.

12. Трелло

Trello — це японський інструмент для візуальної спільної роботи в стилі Канбан, що допомагає компаніям планувати проєкти, відстежувати робочі процеси та ділитися інформацією про робоче навантаження. Використовуючи картки, переліки та дошки для позначення статусу проєктів, Trello інтуїтивно впорядковує інформацію та дозволяє SkillzRun та іншим командам спільно працювати над навчальними ресурсами чи іншими спільними завданнями. Не дивно, що ми так без розуму від цього.

13. Notion

Notion — це інструмент робочої області, що поєднує ряд робочих програм у єдину платформу. Він дозволяє користувачам писати, планувати та спільно працювати над спільними проєктами, або просто працювати над індивідуальними завданнями. Коли команди співпрацюють на відстані, Notion дозволяє не відставати від графіка за допомогою таких компонентів, як канбан-дошки, календарі, нагадування та загальні бази даних.

14. Смарт-таблиця

У Smartsheet користувачі можуть створювати таблиці для планування кожного окремого завдання, яке необхідно виконати для завершення певного проєкту, будь то прийняття нового співробітника або завершення навчального модуля. Команди SkillzRun можуть призначати завдання членам команди, відстежувати хід проєкту та обмінюватись документами. Більше того, все це відбувається всередині платформи, тому все організовано в одному місці.

15. Basecamp

Basecamp — це інструмент управління проєктами та внутрішньої комунікації, який дозволяє розподіленим командам працювати спільно. Платформа дозволяє легко розбити вашу роботу на зручні проєкти, при цьому кожен проєкт має власну дошку оголошень, розклад, перелік справ, груповий чат та багато іншого. Basecamp добре підходить для віддалених компаній, дозволяючи співробітникам співпрацювати з командами SkillzRun, проходити навчальні курси та працювати над повсякденними завданнями.

16. Padlet

Padlet — це «віртуальна дошка оголошень», де співробітники, менеджери та команди SkillzRun можуть ділитися невеликими фрагментами інституційних знань у вигляді стікерів. Користувачі можуть додавати зображення, посилання та відео до цих нотаток, або використовувати спільне ведення нотаток Padlet, щоб створювати актуальні та надійні навчальні ресурси для своїх команд.

Щоб організовувати проєкти, призначати та відслідковувати завдання, вам потрібний правильний інструмент управління проєктами.

Інструменти спільного навчання для презентацій

Спільне навчання вимагає від окремих осіб та команд збору та обміну інформацією привабливими способами. Інструменти презентації є ключовою частиною спільного навчання, оскільки дозволяють легко утримувати увагу людей і спонукають їх зберігати навчальний контент.

Ці інструменти презентації також допомагають підтримувати асинхронне навчання, коли співробітники можуть проходити курси в будь-який час і в будь-якому місці. Це не просто питання зручності це також допомагає підвищити відсоток завершення курсу в порівнянні з традиційним синхронним навчанням.

Багато компаній переходять до нової версії змішаного навчання, яка поєднує в собі синхронне та асинхронне навчання, забезпечуючи більшу гнучкість. Ви можете поєднати один із цих інструментів презентації з платформою спільного навчання, що забезпечує асинхронне навчання.

17. Prezi

Prezi покладається на рух та просторові відносини, щоб втілити ідеї у життя. Ці анімації не схожі на стандартні переходи між слайдами, які ви знайдете у PowerPoint. З Prezi команди SkillzRun можуть використовувати одне велике полотно, яке дозволяє панорамувати, масштабувати і переміщатися цікавими шляхами презентації, допомагаючи надавати навчальні матеріали, що виходять за рамки статус-кво.

18. Flipgrid

Flipgrid — це інструмент, який полегшує проведення відеообговорень учням різного віку. Фахівці із спільного навчання можуть використовувати платформу для створення конкретних навчальних спільнот та заохочувати користувачів записувати та ділитися короткими відеовідповідями, активно залучаючи своїх колег та колег до обговорення цікавих тем.

19.Vyond

Vyond допомагає користувачам доставляти привабливий контент різних аудиторій за допомогою створення динамічних анімаційних відеороликів. Його інтуїтивно зрозуміле анімаційне програмне забезпечення дозволяє користувачам будь-якого рівня підготовки створювати якісні відеоролики та призначене для навчання, електронного навчання, маркетингу та управління персоналом. Vyond – чудовий інструмент для команд, які шукають нові способи привернути увагу аудиторії.

20. Visme

Хмарна платформа Visme, орієнтована на створення візуального контенту, є корисним інструментом для всіх, хто хоче створювати більш привабливі презентації. Від простих фірмових візуальних ефектів до повністю інтерактивного контенту фахівці SkillzRun можуть використовувати тисячі шаблонів, мільйони зображень і більше 50 діаграм і віджетів даних для налаштування своїх презентацій.

21. Nearpod

Nearpod — це інструмент для презентацій, що використовується викладачами у класах, але його унікальні функції однаково корисні для програм корпоративного навчання. Незалежно від того, чи представляєте ви особисто чи онлайн, ви можете підвищити інтерактивність, додавши вікторини, опитування та відкриті питання, щоб допомогти залучити співробітників, оцінити їх загальне розуміння та коригувати контент у режимі реального часу.

Інструменти презентації є ключовою частиною спільного навчання, оскільки дозволяють легко утримувати увагу людей і спонукають їх зберігати навчальний контент.

Консолідуйте свій набір інструментів для спільного навчання

Будь-який із цих інструментів або їх комбінація може допомогти вам розвинути культуру спільного навчання. Однак є і зворотний бік: перемикання між безліччю різних вікон та інструментів може виявитися скрутним. Кожен новий інструмент, який ви додаєте у свій набір, може спричинити плутанину і, можливо, навіть розчарування.

В якості альтернативи, якщо ви працюєте у команді SkillzRun або HR, і вам потрібен огляд кожного окремого моменту спільного навчання, що відбувається у вашій компанії, або якщо ви хочете швидко та точно заохочувати або вимірювати ці моменти, ви можете вибрати повнофункціональне спільне навчання. таке рішення, як 360 Learning.

22. 360 Навчання

360 Learning дає командам SkillzRun можливість стимулювати культуру та зростання за допомогою спільного навчання. Наша платформа навчання поєднує в собі інструменти для спільної роботи з можливостями LMS, дозволяючи компаніям, що швидко зростають, використовувати навчання, засноване на колективному досвіді, а не на низхідних знаннях. 360 Learning – це найпростіший спосіб залучити нових співробітників, навчити команди, які працюють з клієнтами, та розвинути професійні навички – і все це з одного місця.

У традиційних системах управління навчанням бере участь зазвичай одна людина або невелика група людей, які керують і створюють програми навчання в організації. 360 Навчання змінює ситуацію, впроваджуючи демократизований підхід «знизу вгору» та дозволяючи кожному відчути себе зацікавленим у власній освіті. У цьому вся цінність спільного навчання практично.

SkillzRun це зручний та сучасний інструмент для створення навчальних курсів. Використовуючи новітні технології, ми розробили платформу, яка оптимально відповідає вимогам корпоративного розвитку та онлайн-освіти. А демоктичні умови використання дозволяють використовувати SkillzRun компаніям будь-якого розміру для оптимізації процесу навчання.

Бажаєте дізнатися більше про наше комплексне рішення для навчання? Зв’яжіться з нами для демонстрації.

Теги

Інформація

Ми покажемо роботу системи зсередини і відповімо на всі ваші питання.

Спробуйте Skillzrun в дії безкоштовно.

Можливо вас зацікавить

0 Comments

Submit a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зацікавлені у SkillzRun?

Отримайте демонстрацію можливостей системи під ваші навчальні потреби

Заповніть форму, щоб записатися на демо

Залишаючи свої контактні дані, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності